Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Івано-Франкіську покажуть благодійну вокальну документальну драму. Відео

Новини

Дізнатися більше про похмуру сторінку української історії та виступити суддями «Небесного трибуналу». Прикарпатців запрошують на благодійну документальну драму «Ніколи знову». Вона розповість про варварські вчинки, котрі чинили московські загарбники на теренах західної України у XX ст.

Ідея вистави належить заслуженій артистці України Галині Баранкевич. У ній, розповідає виконавиця, поєднали спогади та старовинні українські і лемківські пісні.

Назву докудрами «Ніколи знову», зауважує режисер Олексій Лейбюк, теж обрали невипадково. Незважаючи на те, що цю фразу українці чули дуже часто, однак історія ще раз повторюється.

Участь у виставі візьмуть вихованці Дитячої театральної майстерні. Вони й читатимуть писемні спогади. Також у докудрамі залучена співачка Ксенія Пранничук.

Прем’єра докудрами «Ніколи знову» запланована 26 червня о 19:00 в Університеті Короля Данила. Виручені кошти передадуть на потреби Збройних сил України.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua