Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Івано-Франкіську хочуть спорудити Палац спорту. Відео

Новини

В Івано-Франкіську хочуть  спорудити Палац спорту. Посприяти просять олімпійського чемпіона та президента Національного олімпійського комітету Сергія Бубку.

Прикарпаттю й Івано-Франківську зокрема потрібний сучасний Палац спорту, де б діти могли б займатися й професійно спортом. Нині це питання турбує не лише  місце владу а й обласну, але проєкт дороговартісний, місцеві бюджети не мають таких коштів. Тому під час зустрічі із президентом Національного олімпійського комітету  Сергієм Бубкою Руслан Марцінків попросив пролобіювати це питання  у президента України.

У свою чергу, олімпійський чемпіон Сергій Бубка  погодився, що  така структура в області необхідна, адже  має бути місце, де б  спортсменам було комфортно займатись.

Нагадаємо, питання будівництва Палацу спорту в Івано-Франківську піднімалось неодноразово. Але поки коштів на це ані в міському, ані в обласному бюджетах немає.

А яка ваша реакція?
+1
3
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua