Онлайн TV FM радіо FM пауза

В яремчанському санаторії “Прикарпатський” відбувся благодійний ярмарок. Відео

Новини

Гамірно, яскраво та солодко. Так пройшов черговий благодійний ярмарок у Яремчанському санаторії «Прикарпатський». Діти та дорослі об’єдналися з однією метою – допомогти українським захисникам. Представлено тут чимало виробів, створених вихованцями санаторію. Серед них є роботи й 12-річної Софії з Гостомеля.

16-ти річна Ірина з Сумської області нині тимчасово проживає на території санаторію. На ярмарку дівчина представляє відвідувачам понад пів сотні різноманітних писанок, які створювали дітлахи.

Знайшла тимчасовий прихисток на базі лікувально-відпочинкового закладу і Наталія. Через повномасштабне вторгнення жінка приїхала на Прикарпаття з міста Мирноград Донецької області. На благодійній ярмарці представляє пряники власного виробництва. Нині вони у патріотичному та великодньому стилі.

Долучився до ярмаркування й місцевий бізнес. Зокрема одне із готельних підприємств представило тут чимало яскравих пасочок, як основний атрибут прийдешніх великодніх свят. Усі паски, кажуть особисто пекли за класичними стародавніми рецептами в переддень дійства.  

Загалом під час благодійного дійства, організатори розгорнули для учасників майже два десятки столів.   

Наразі це уже третій ярмарок, який організовує у себе яремчанський санаторій «Прикарпатський». Тішить і те, каже директор санаторію, що багато людей своїми покупками підтримують благодійну мету.  

Загалом, під час благодійного дійства організатори зібрали понад двадцять тисяч гривень. Кажуть, на цьому не зупинятимуться і продовжуватимуть робити ярмарки й надалі.

А яка ваша реакція?
+1
7
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
rai.ua