Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Делятинській громаді запрацювала перша поліцейська станція

Новини

Відкриття чергового безпекового осередку стало можливим завдяки співпраці керівництва ГУНП в Івано-Франківській області, очільників та депутатського корпусу Делятинської селищної ради.

У поліцейській станції створені комфортні та сучасні умови. Тут офіцер тутешньої громади Тарас Тимчук здійснюватиме прийом громадян і розв’язуватиме щоденні питання щодо захисту правопорядку та законних інтересів місцевих мешканців.

Поліцейську станцію в Делятині відкрив начальник ГУНП в Івано-Франківській області Сергій Безпалько, керівництво Надвірнянської поліції та представники місцевої влади.

«Поліцейський офіцер громади – людина, яка максимально наближена до мешканців і буде першим налагоджувати комунікацію. Це потрібно для того, щоб іти на випередження у розв’язанні проблемних питань. Я бажаю, щоби поліцейський ввійшов у ритм життя громади та ефективно надавав допомогу всім людям, що її потребують», – наголосив полковник поліції Сергій Безпалько.

Офіцер громади Тарас Тимчук пройшов спеціальні навчання та вже приступив до виконання своїх обов’язків. А для забезпечення правопорядку на території обслуговування та надання якісних послуг йому вручили службовий автомобіль «Renault Duster», який купили за кошти громади.

«Дана подія для нашої громади є дуже важливою, оскільки відкриття відбулося у воєнний час, а це свідчить про те, що приймаються правильні рішення, і всупереч тяжких для держави часів, громада розвивається», – зазначив селищний голова Богдан Клим`юк.

А яка ваша реакція?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua