Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Англії після реставрації відкрився знаменитий бальний зал. Відео

Новини

Розкішна й блискуча — такою постала після реставрації дерев’яна підлога бального залу в Блекпульській вежі у Великій Британії. Тут щорічно проходить найпрестижніший у світі конкурс із бальних танців.

До кожного танцювального сезону ремонтують підлогу. Це робить команда досвідчених реставраторів. Вони знімають стошаровий лак, потім полірують усю підлогу й лакують заново. Паркет складається із 30 тисяч дощечок із дуба, червоного дерева та горіха. Фахівці обіцяють, що танцюристи обов’язково помітять різницю з тим, як було до реставрації.

Люстри теж періодично доводять до ладу. Їх очищають від пилу й замінюють перегорілі лампочки. Для цього люстри опускають до самої підлоги.

Блекпульську вежу звели понад сто років тому. Бальний зал відкрився наприкінці ХІХ століття. Спочатку він був невеликим, а потім з’явився просторіший. Щороку тут виступають тисячі танцюристів.

Блекпульська вежа — символ міста й популярна пам’ятка. Щороку вона приваблює десятки тисяч туристів.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua