Онлайн TV FM радіо FM пауза

“Усі ми діти України”: в Івано-Франківську провели показ мод. Відео

Новини

На Вічевому Майдані в Івано-Франківську провели показ мод “Усі ми діти України”. Молодіжну акцію приурочили до Дня усиновлення. Головна мета –  привернути увагу суспільства до важливості сімейних форм виховання та заохочення відкрити своє серце для дітей, які перебувають в інтернатних закладах.

Підтримав ідею й Департамент молодіжної політики та спорту. Його директор Віталій Матешко каже – цьогоріч ця ініціатива перемогла у конкурсі проєктів для інститутів громадянського суспільства.

До показу дизайнерського одягу бренду ANDRE TAN залучили дітей із досвідом модельної справи та  вихованців будинків сімейного типу, Центру соціально-психологічної реабілітації дітей та Містечка Милосердя Святого Миколая.  У підготовці до акції, розповідають організатори, провели всього одне спільне заняття та репетицію перед самим показом.

Загалом бажання взяти участь у показі, каже заступниця начальника Служби у справах дітей Ірина Дутчак, проявили 16 дітей, проте через стан здоров’я та шкільний процес на подіумі із них крокували десятеро.

До слова,  громадська організація «Творчий простір «Креатив Клуб» організувала акцію «Усі ми діти України» за  підтримки: служби у справах дітей Івано-Франківської міської ради, Департаменту молодіжної політики та спорту, громадських організацій «Віолла» та «Об’єднані дітьми». А також директора магазину дитячого та жіночого дизайнерського одягу ANDRE TAN в Івано-Франківську Ігоря Торб’яка.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua