Онлайн TV FM радіо FM пауза

Упродовж трьох днів в Івано-Франківську триватиме різдвяний ярмарок. Відео

Новини

Крафтові продукти, гастрономічні новинки та авторські вироби. 21 грудня в Івано-Франківську відкрився Різдвяний ярмарок за участі крафтярів та виробників з різних міст України. Загалом в одному місці забрали більше 30-ти учасників.

На ярмарку можна придбати турецькі солодощі чи карпатський чай, спробувати копчені спеції чи екстрагострі соуси, пригоститися м’ясними смаколиками, натуральним сиром чи середземноморськими равликами. Яна Сташків на ярмарку пропонує охочим придбати трав’яний чай, свічки та морську сіль.

«Власне, я хочу перевести трави з народної медицину у таку світську сферу. Адже це класний смак, яким можна насолоджуватись і коригувати свій емоційний стан. Наприклад. єх два вечірніх збори. які розслабляють, а є ранкові збори, які навпаки бадьорять», – розповідає Яна.

А ще можна придбати натуральні зубні пасти як для дітлахів, так і для дорослих. А ще – ополіскувачі, бальзами для губ та солодощі. Їхній виробник релокувався до Івано-Франківська з Харкова. Тут починали усе спочатку.

Спробувати Прикарпаття на смак і скласти подарунковий бокс може допомогти крафтяр Юрій Голей. Усі товари, розповідає хлопець, виготовлені на території Івано-Франківщини. Таким чином, вони підтримують малий бізнес та популяризують наш край.

Різдвяний ярмарок працюватиме упродовж трьох днів. 20% чистого прибутку з продажів підуть на благодійний збір фонду підтримки прикарпатських військових Save Ukraine Now. А саме: придбання 50 дронів-камікадзе для наших захисників.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua