Онлайн TV FM радіо FM пауза

Українці можуть безоплатно вивчати англійську через додаток Promova

Новини

Promova – це додаток для смартфонів та вебсайт для персональних комп’ютерів, який надає українцям безоплатний доступ до чотирьох курсів англійської мови: General English, Business English, English with TV series та Travel English. На платформі є граматичні та вокабулярні уроки, а також можливість тренувати вимову англійської за допомогою машинного навчання.

Про можливості навчальної платформи Promova розповів начальник управління цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Івано-Франківської ОДА Ігор Фіняк.

Promova допомагає не лише вивчати англійську, але й робить це цікаво та доступно. Крім того, платформа надає доступ до адаптованих книг світової класики для різних рівнів вивчення мови.
Цей застосунок вже завантажили понад дванадцять мільйонів користувачів у всьому світі. У межах програми Future Perfect платформа надає українцям безоплатний Premium-доступ на три роки до курсів не лише англійської, а й інших мов. Скористатися можливістю можна, зареєструвавшись на сторінці Free for Ukraine на сайті Promova та підтвердивши громадянство через Дія.Підпис — https://promova.com/free-for-ukraine

Загалом зараз у Promova можна вивчати десять іноземних мов. Серед них — п’ять найпопулярніших мов світу, а також корейська та українська. Користувачі можуть вибрати не лише мову для вивчення, а й мову, якою вони хочуть отримати пояснення. Promova створено командою української кофаундингової IT-компанії.

«Не забувайте, що знання нової мови – це завжди про нові можливості. Тож запрошуємо випробувати платформу Promova вже сьогодні та почати відкривати для себе нові можливості», – наголосив Ігор Фіняк.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua