Онлайн TV FM радіо FM пауза

Український культурний фонд відмовився фінансувати фестиваль “Галицьке лицараство”. Відео

gosti15beka 16 - Український культурний фонд відмовився фінансувати фестиваль "Галицьке лицараство". Відео - rai.ua Новини

Після успішного конкурсного відбору – несподівана відмова. Український культурний фонд відмовився фінансувати фестиваль “Галицьке лицарство”.

Причини не пояснили – запевняють організатори фестивалю. Відмовою вони обурені.

Успішне проходження технічного та експертного відбору, запрошення до наступного етапу переговорних процедур і раптом – відмова у фінансуванні. Громадська організація «Поступовий гурт франківців» подали до Українського культурного фонду грантову заявку за програмою «Знакові події історії України». Утім, як тільки розпочались переговорні процедури та внесення змін до заявки, яких вимагали керівники фонду – активісти отримали листа з відмовою без жодних пояснень.

Незрозумілу ситуацію активісти пов’язують із кадровими змінами в Українському культурному фонді.

До слова, це не єдина заявка потенційних переможців, яка була викинути зі списку українського культурного фонду за незрозумілих причин. Таких – близько 50%. Нині готується колективне звернення до органів державної влади. Його підписуватимуть 31 травня.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua