Онлайн TV FM радіо FM пауза

Українська команда вперше братиме участь у престижному ралі Монте-Карло. Відео

Новини

Українська команда вперше братиме участь у престижному ралі Монте-Карло. П’ять українських автівок-запорожців, позмагаються в одному з видів цієї гонки. Серед них і екіпаж подружжя львів’ян Світлани та Євгенія Кравсів. Майже рік у них тривала підготовка до цього змагання.

Окрім львівської команди, Україну представлятимуть ще чотири екіпажі з Києва, Тернополя, Запоріжжя та Чернівців. Змагатимуть вони із автівками створеними у 50-60-х роках минулого століття. А випробування чекає нелегке. Автомобілістам треба буде здолати майже 1000 кілометрів серпантинами Альп і за два дні фінішувати в столиці Монако – Монте-Карло.

Це ралі одне з найстаріших та найпрестижніших змагань в автомобільному світі. Славнозвісними ці змагання є і через складність траси. Стартують учасники у плюсовій температурній зоні, а опісля проїжджатимуть через гори, де на дорогах часто і сніг, і ожеледиця. Таке ралі є справжнім випробуванням для багатьох ретро автівок.

А яка ваша реакція?
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua