Онлайн TV FM радіо FM пауза

“Українська команда” долучилась до нагородження юних футболістів у Косові. Відео

українська команда Новини

Закінчився відкритий чемпіонат Коломийського району з футболу у дитячо-юнацькій футбольній лізі. Остання нагороди розіграли юні футболісти в категорії U-13. Фінал проходив у Косові. Долучилися до проведення турніру та нагородження і представники волонтерського штабу “Української команди”.

Загалом, як зазначив голова Асоціації футболу Коломийщини, в змаганнях взяли участь понад 30 команд.

Директор Косівської дитячо-юнацької школи Дмитро Ганущак каже, що Чемпіонат виявився доволі складним. Однак його вихованці вдало виступали у всіх вікових категоріях.

Підтримали фінальні змагання і меценати. Так волонтерський штаб “Української команди” привіз для кожного учасника гри солодкі французькі подарунки.

“Хочу подякувати Збройним силам України, тому що завдяки їм ми сьогодні можем тут бути присутні на цих спортивних змаганнях, дарувати призи дітям. Дякуючи співпраці волонтерського штабу “Українська команда” з нашими французькими партнерами, ми сьогодні приїхали не з порожніми руками, а привезли подаруночки, привезли смаколики – французькі еклери, ну і, розрахували так щоби не тільки переможна команда отримала ці подарки, але й всі діти, які сьогодні були учасниками змагань.”

Головним фаворитом змагань був коломийський “Варатик”. І хоч коломияни зіграли в нічию, та все ж вибороли золоті медалі. Тішиться цьому і капітан команди.

Тож всі учасники змагань того дня отримали смаколики від волонтерського штабу “Української команди”. І вже зараз розпочинають підготовку до нового сезону ДЮФЛ.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua