Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Івано-Франківську відкрито громадську приймальню народного депутата України Михайла Головка

11 березня 2015 року в Івано-Франківську відкрили громадську приймальню народного депутата України від фракції ВО «Свобода» Михайла Головка. Приймальня розташована за адресою приймальні голови Івано-Франківської міської організації ВО “Свобода” Руслана Марцінківа на вулиці Василіянок, 15, четвертий поверх.

Михайло Головко – народний депутат України від фракції ВО «Свобода», обраний по Тернопільській області. Михайло Головко наголошує, що, незважаючи на малу кількість депутатів-свободівців у Верховній Раді, кожен народний обранець закріплений за певними регіонами України і опікуються проблемами громади. За словами політика, відкриття громадських приймалень в містах дозволяє громаді звернутися зі своїми проблемами та отримати допомогу, кваліфіковану пораду чи юридичну консультацію.

Голова міської організації ВО «Свобода» Руслан Марцінків зауважує, що дана громадська приймальня голови міської організації ВО «Свобода» на вул. Василіянок, 15 функціонує давно. «Тут щоденно з 10 до 18 години помічники приймають громадян, окрім того, щоп’ятниці діє юридична консультація. Кожне звернення не залишається без уваги», – пояснив Руслан Марцінків.

Графік роботи приймальні на вул. Василіянок, 15 (4 поверх): з понеділка по п’ятницю з  10.00  до 18.00 год. 

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua