Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Івано-Франківську маркуватимуть контейнери для сміття

В Івано-Франківську продовжуються крадіжки комунального майна. Мова йде про контейнери для сміття.

Про це сьогодні повідомив на щотижневій оперативній нараді у міського голови заступник міського голови Богдан Білик, повідомляє Фіртка.

За його словами, раніше крали колеса від сміттєвих контейнерів, а тепер уже й цуплять сітки від контейнерів для пластикових пляшок.

«Скоро всі контейнери покрадуть і не матимемо куди виносити сміття. Контейнер великий, я думаю, що хтось точно бачив як його кудись тягнуть», – зауважив Білик.

Представник міліції на почуте зауважив, що немає можливості забезпечити місця нарядам міліції та попросив допомоги у громадськості, щоб люди повідомляли як тільки бачитимуть схожі випадки.

Натомість представник ПрАТ «АТП-0928» зауважив, що при бажанні знайти крадіїв просто, адже кожне колесо контейнера фарбоване і має відповідний механізм зварки, тобто просто так його не можливо зняти.

«Мабуть просто немає бажання його шукати. Оскільки був випадок, коли ми звертались на нараді і вказали місце, де на СТО можна знайти ці колеса – не було бажання навіть туди під’їхати, тому що визначали хто має їхати, коли і так далі. Така ж ситуація з контейнером на стадіоні Миру, всі знають хто зробив тоді аварію, ми зщвертались з цим двічі, але наші звернення проігноровані», – зазначив пердставник «АТП-0928».

Відтак, перший заступник міського голови Зіновій Фітель запропонував маркувати євроконтейнери. «Дайте протокольне доручення промаркувати наші контейнери», – доручив перший заступник міського голови.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua