Онлайн TV FM радіо FM пауза

Прикарпатський нардеп підтримав заяви про введення миротворців в Україну

Депутати політичної партії “ВОЛЯ” будуть підтримувати заяву до ООН щодо уведення миротворчих контингенту в Україну навіть без уведення воєнного стану.

Про це ефірі 112 телеканалу в програмі “Чиста політика” заявив народний депутат, член “ВОЛІ” Юрій Дерев’янко.

“Депутати політичної партії “ВОЛЯ” підтримають заяву до ООН, якщо вона буде, щодо уведення миротворчих контингенту — навіть без уведення воєнного стану.  Чому? Тому що сьогодні дуже важливо, щоб ми з європейцями, американцями і з усім світом об’єдналися проти цієї навали і російської агресії”, — наголосив він.

 “Нам важливо, щоб та лінія, яка у нас сьогодні встановлена, була останньою лінією. Нам не потрібно нових зданих територій, як це відбувалося в Дебальцево. Або де існує такий ризик, як наприклад в Маріуполі, або на інших територіях”, — додав Дерев’янко.

За словами нардепа, наявність миротворчих сил може бути суттєвим запобіжником для нівелювання таких ризиків.

“Абсолютно очевидно, що зброя російська і фінансування з Росії. І лідери європейських країн уже побачили це на власні очі. Вони також відчули цей сигнал зухвалості, який в тому числі був адресований їм. Єдиний спосіб здолати агресора — це об’єднатися. І Україні зараз потрібна не тільки допомога у вигляді миротворчого контингенту, а і військова допомога, яка повинна бути надана Україні. Так само і надалі треба продовжувати застосовувати до Росії жорсткі санкції”, — підкреслив він.

“Отакий комплекс заходів і дипломатичний фронт — це той спосіб, за рахунок якого ми можемо зупинити агресора і забезпечити стабільність”, — зазначив Дерев’янко.

Також нардеп вислови свою думку з приводу терористичного акта в Харкові на марші єдності.

“Наша правоохоронна система, СБУ в першу чергу, зараз як ніколи, в таких містах як Одеса, Харків чи Дніпропетровськ, повинна працювати на випередження. Те, що зараз сталося — це “жовта картка” для правоохоронної системи”, — наголосив Дерев’янко.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua