Онлайн TV FM радіо FM пауза

Прикарпатський нардеп хоче знати хто їздив на курорт і не голосував за бюджет

Народний депутат, член політичної партії “ВОЛЯ” Юрій Дерев’янко звернувся до Державної прикордонної служби України з вимогою надати список народних депутатів, які після поспішного прийняття Держбюджету одразу виїхали за кордон.

“Прошу надати інформацію про перетинання державного кордону в режимі виїзду за межі території України в період з 29 до 31 грудня 2014 року включно (із зазначенням дати виїзду за межі території України)”, – зазначається в депутатському зверненні Дерев’янка на ім’я Голови Державної прикордонної служби.

В документі наводиться список осіб, стосовно яких Держприкордонслужба повинна надати таку інформацію. В списку, зокрема, члени Кабінету Міністрів та усі народні депутати, передає КУРС з посиланням на прес-службу політичної партії “ВОЛЯ”.

За словами нардепа, замість того, аби поспіхом приймати основний фінансовий документ, депутати могли спокійно зібратися наступного дня і ретельно вивчити проект Державного бюджету на 2015 рік.

“Не було жодних проблем для того, щоб затриматися ще на один день і розглянути детальніше всі пропозиції і отримати виважений бюджет. Але частина депутатів заявили: “Якщо ми зараз не проголосуємо, то завтра не буде кворуму і бюджет не буде прийнятий”, – заявив він в ефірі телеканалу “РАІ”.

“Не потрібно спекулювати тим, що на Сході України йде війна і потрібно наосліп приймати бюджет, а після цього їхати на якийсь гірськолижний курорт. Коли в країні війна, то всі повинні бути зібрані і виконувати свою роботу, а не імітувати бурхливу діяльність”, – зауважив народний депутат.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua