Онлайн TV FM радіо FM пауза

Попередній рейтинг за регіонами (УНН)

УНН. Попередньо стали відомі лідери Національного екзит-полу-2019 у різних регіонах України. Про це під час брифінгу повідомив директор соціологічної служби Центру Разумкова Андрій Биченко, передає кореспондент УНН.

“Мушу сказати, що по регіонах ситуація різна, але лідер один — „Слуга Народу“ партія набрала найбільше голосів в усіх чотирьох макро-регіонах. В Західному регіоні — 39,3%, в Центральному регіоні — 45,1%, в Південному регіоні — 50,1%, на Сході — 37,2%. Решта місць в регіонах відрізняється”, — сказав він.

Так, зі слів Биченка, Схід дуже відрізняється від усіх інших регіонів.

“Там найменший відрив „Слуги Народу“ від другого місця, який на Сході, як і в цілому по Україні, взяла партія „Опозиційна платформа — за життя“. В східному регіоні цей рейтинг 30,8% . Решта — набагато менше. Опозиційних блок в Східному регіоні — 8,6%. Партія Шарія — 6,3%, „Європейська Солідарність“ — 4%, решта — значно менше”, — повідомив він.

Директор соціологічної служби Центру Разумкова також повідомив, що ситуація на Заході склалась кардинально інша.

“На першому місці „Слуга Народу“ — 39,3%, на другому — партія „Голос“ — 13,7%. Далі „Європейська Солідарність“ — 12,7%, „Батьківщина“ — 10,1%. Решта — менше 5%. В Центральному регіоні після „Слуги народу“ йде „Європейська Солідарність“ і „Батьківщина“, у яких фактично рівні показники — 10,1% і 10% відповідно. 6% взяла „Сила і честь“ в центральному регіоні, 5,1% — „Голос“, і 6,9% — „Опозиційна платформа — за життя“. В Південному регіоні з дуже великим відривом, найбільший показник по регіонах у „Слуги народу“ — 50,1% . На другому місці 16,7% „Опозиційна платформа — за життя“, і на третьому, 6% — „Солідарність“. „Опозиційний блок“ — 5,7%, решта — менше 5%”, — повідомив він.

Як повідомляв УНН, стали відомі попередні результати Національного екзит-полу.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua