Онлайн TV FM радіо FM пауза

Політолог Сергій Таран: Росія зробила ставку на боягузів, які відрікаються від свого громадянського обов’язку

Можна сприймати будь-яку критику влади, навіть у військовій сфері, але тільки від тих людей, які самі йдуть воювати на фронт, чи волонтерів. Від тих, які своєю кров’ю доказують, що Батьківщина – це не порожнє слово. А від дезертирів і боягузів сприймати критику – несерйозно.

Про це в радіоефірі ОДТРК «Карпати» сказав член Ради партії «ВОЛЯ», політолог Сергій Таран, коментуючи вчинок прикарпатського журналіста, який публічно відмовився від мобілізації.

«Росія робить ставку на таких боягузів, які відрікають від власної Батьківщини. Вони під різними приводами руйнують армію із середини. Це Путіну вигідно, бо тільки із власною армією досягти успіху йому не вдається», – вважає політолог.

Сергій Таран наголосив, що українці повинні із високою свідомістю пропускати крізь себе усі події, які відбуваються в Україні.
«Якщо ти критикуєш владу, то необхідно щось і самому пропонувати, самому робити, допомагати армії, йти воювати, пропонувати законопроекти, пропонувати кроки і виконувати їх. І тоді ця критика сприйматиметься як конструктив, а не як допомога ворогу», – відзначив політолог.
 

 

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua