Онлайн TV FM радіо FM пауза

Мешканець Франківщини насмерть збив міліціонера

У ніч на понеділок, 20 квітня, 25-річний міліціонер пішки повертався додому об’їзною дорогою, що поблизу міста Костопіль на Рівненщині. З невідомих поки обставин міліціонер опинився під колесами автомобіля «Мерседес Бенц Спринтер». Лейтенант міліції загинув на місці події, повідомляє СЗГ УМВС України в Рівненській області.

Про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілим пішоходом о 2:30 годині чергову частину Костопільського районного відділу міліції повідомили медики станції швидкої допомоги.

Слідчо-оперативна група встановила, що о 2:20 годині 56-річний мешканець Івано-Франківської області, керуючи автомобілем «Мерседес Бенц Спринтер», їхав автодорогою Городище-Рівне-Старокостянтинів у напрямку Рівного. Як пішохід опинився під колесами автомобіля, водій пояснити не зміг.

Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Відкрито кримінальне провадження за частиною другою статті 286 Кримінального кодексу України. Встановлюються обставини цієї ДТП.

Загиблий дільничний інспектор міліції перебував поза службою. В органи внутрішніх справ він прийшов у січні 2014 року. Дільничним працював із січня цього року.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua