Онлайн TV FM радіо FM пауза

Голова Івано-Франківської ОДА у день Різдва Христового молився за мир в Україні

Величне свято Різдва Христового, уособлюючи відродження й перемогу добра над злом, стане, як сподівається голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації, провісником миру та символом відродження України.

Про це він заявив 7 січня по завершенні святкового богослужіння у Манявському Хресто-Воздвиженському чоловічому монастирі, участь в якому Олег Гончарук із своєю дружиною Людмилою та дочкою Валентиною взяли спільно з Президентом України Петром Порошенком, який із сім’єю під час свят перебуває на Прикарпатті, передає КУРС з посиланням на прес-службу Івано-Франківської ОДА.

Божественну літургію відправили Митрополит Івано-Франківський і Галицький УПЦ КП Іоасаф та настоятель монастиря отець Паісій.

Вітаючи народження Христа, учасники богослужіння помолилися за мир в Україні, добробут і злагоду в українських родинах.

«Манявський скит – один із символів нашої християнської віри, є своєрідним Афоном для українців. Неймовірна атмосфера, яка панує тут, ще більше сприяє духовному єднанню. Сподіваюсь осяйна Різдвяна зоря цьогоріч стане провісником миру та символом відродження України», – відзначив по завершенні літургії Олег Гончарук.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua