Онлайн TV FM радіо FM пауза

Двоє мешканців Івано-Франківщини вкрали авто на Буковині

Як повідомляє прес-служба Управління МВС України в Чернівецькій області, двоє мешканців Івано-Франківської області забрали у жителя Кіцманського району автомобіль за невиплачений борг.

 Один з франківчан, як виявилося, продав автомобіль 30-річному жителю Кіцманського району, а той віддав не всю суму відразу, але пообіцяв незабаром повернути борг. Продавця це не влаштувало, і він приїхав вимагати віддати борг.

 У підсумку, двоє зловмисників залізли в машину і викрали її. Господар автомобіля, побачивши пропажу, одразу ж звернувся в правоохоронні органи.

 В результаті оперативних дій, працівники міліції затримали вимагателей на автомобілі. Молоді люди віком 21 та 32 роки зізналися у скоєному злочині, мотивуючи його невиконанням боргового зобов’язання потерпілим.

 У даний момент за фактом розпочато кримінальне провадження за статтею Кримінального кодексу «Примушування до виконання чи невиконання цивільно-правових зобов’язань». Молодим людям загрожує покарання у вигляді позбавлення волі терміном до п’яти років. Слідство триває.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua