Онлайн TV FM радіо FM пауза

Чоловік із Закарпаття обкрадав квартири в Івано-Франківську

В ході проведення оперативно-профілактичної операції “Квартира”, яка спрямована на активізацію діяльності органів внутрішніх справ щодо попередження і розкриття крадіжок особистого майна з квартир громадян, працівники івано-франківської міліції розкрили злочин, скоєний в листопаді минулого року.

Вжитими оперативно – розшуковими заходами оперативники карного розшуку Івано-Франківського міськвідділу міліції з’ясували, що до вчинення квартирної крадіжки в приміському селі причетний приїжджий чоловік. Ним виявився 21-річний житель Закарпатської області, який тимчасово проживав в своїх батьків на Богородчанщині.

Як з’ясувалося, зловмисник зайшов на чуже подвір’я та, переконавшись, що господарів немає вдома, проник всередину будинку. З помешкання непроханий гість забрав вироби із золота та фотоапарат марки “Самсунг”, які згодом продав за 4300 гривень.

Злодійкуватому чоловікові може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років, адже за цим фактом відкрито кримінальне провадження за вчинення кримінального правопорушення за ч.3 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua