Онлайн TV FM радіо FM пауза

Україна зняла карантинні обмеження на в’їзд з Індії

Новини

Кабінет міністрів скасував обмеження на в’їзд на територію України для тих, хто прибуває з Індії.

Про це йдеться у постанові №611 від 16 червня, оприлюдненій на “Урядовому порталі”.

Зокема, своїм рішенням уряд виключив з постанови від 9 грудня 2020 року №1236 пункт, яким заборонявся перетин кордону України іноземцями або особами без громадянства, які прибули з Індії або перебували на її території не менше 7 днів протягом останніх 14 днів.

У Державній прикордонній службі виданню “Українська правда” підтвердили цю інформацію. Тепер на іноземців, які прибувають з Індії (за винятком певних категорій: дипломати, біженці, іноземці, які постійно проживають на території України. – ред.) поширюються стандартні вимоги для в’їзду: наявність полісу страхування, негативний ПЛР-тест, або негативний експрес-тест, які проведено не більш, як за 72 години до перетину державного кордону чи документ, що підтверджує проходження повного курсу вакцинації від COVID-19 препаратами, схваленими ВООЗ.

Як повідомляло РАІ, для в’їзду в Туреччину починаючи з 1 червня 2021 року туристам необхідно надати одну з чотирьох довідок, зокрема документ про вакцинацію від COVID-19 або негативний ПЛР-тест на коронавірус.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
rai.ua