Онлайн TV FM радіо FM пауза

Турнір пам’яті Олександра Красулі всьоме зібрав гімнастів у Коломиї. Відео

турнір гімнасти Новини

Олександр Красуля все своє життя віддав розвитку гімнастики в Коломиї. Тому на його честь і проводять тут такі турніри. Практично два десятки юних гімнастів виборюють першість.

Микита на турнір приїхав із обласного центру. П’ять із своїх десяти років займається гімнастикою. А от тренер Василь Іваськів привіз на турнір не своїх вихованців, хоча певен, що вони виступлять вдало.

турнір гімнастів

Багато спортивних заходів на Коломийщині підтримує і волонтерський штаб “Української команди”. Приїхали на гімнастичний турнір також не з порожніми руками, ділиться Віталій Братівник.

“Наш волонтерський штаб “Української команди” доєднався до цієї ініціативи і ми з подарунками прибули сюди, щоб нагородити дітей, щоб їм було приємно приїжджати в наше чарівне місто Коломия.”

Тож в результаті вихованці відділення спортивної гімнастики місцевої КДЮСШ здобули 4 призові місця: два перших місця, одне друге місце та одне третє. Переможців та призерів турніру нагороджено кубками, медалями та грамотами, а ще солодощами від волонтерського штабу “Української команди”.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua