Онлайн TV FM радіо FM пауза

Учні Каталицького ліцею готуються до змагань Всеукраїнських шкільних ліг пліч-о-пліч. Відео

basket - Учні Каталицького ліцею готуються до змагань Всеукраїнських шкільних ліг пліч-о-пліч. Відео - rai.ua Новини

«Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч». Готуючись до цих змагань школи Прикарпаття уже розпочали тренування. Наразі свої навички удосконалює баскетбольна команда Католицького ліцею «Говерла».

Участь у шкільних змаганнях команда католицького ліцею братиме вперше. Відтак тренування нині носять посилений характер .

Мета проєкту «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч»  – це  загартувати дітей до життєвих випробувань та виховати любов до спорту, каже амбасадор проєкту Ігор Некифорук.

«Дуже багато в містах і селах інших заохочень. Можна просто в телефоні просидіти 3 години. Звичайно, є заохочені діти і вони завжди будуть. І саме вони частіше і досягають чогось. Бо самі себе мотивують, адже заставити неможливо. Тому батькам треба шукати підхід до дітей, пропонувати різні види спорту».

Позмагатись у «Всеукраїнських шкільних лігах Пліч-о-пліч» уже зголосились понад тисячу шкільних команд з різних куточків Прикарпаття.

Голова Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук, каже, що зараз найважливіше – це виховання здорової нації і для цього є усі можливості, а головне – бажання дітей.

Подати свої заявки на участь у спортивних змаганнях можна до 1 лютого. Зареєструвати команду може відповідальна особа із школи чи ліцею, а також учитель фізкультури.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua