Онлайн TV FM радіо FM пауза

Учасники АТО/ООС Прикарпаття організували сімейне спортивне свято. Відео

Новини

Третій рік поспіль учасники АТО/ООС Прикарпаття зорганізовують сімейне спортивне свято під назвою «Спортивна сім’я воїна». Двічі захід відбувався в Івано-Франківську.

Цьогоріч місцем проведення «Спортивної сім’ї воїна» стала садиба в селі Пійлі Калуської громади, де АТОвці проходять реабілітацію. Усі учасники змагань отримали масу позитивних емоцій та незабутніх вражень.

Після повернення з війни учасникиАТО/ООС потребують всебічної підтримки. Допомога необхідна і їхнім родинам. Тому проведення сімейного спортивного свята під назвою «Спортивна сім’я воїна» є позитивним прикладом дружньої спортивної родини для  всіх сімей ветеранів та популяризації активного сімейного відпочинку.

Учасником змагань став і Калуський міський голова Андрій Найда з сім’єю. Присутні брали участь у наступних дисциплінах: стрільба з пневматичної зброї, весела естафета, дартс, настільний теніс, підтягування, прес.

На завершення усіх охочих частували справжнім українським борщем, який приготували члени  ГО «Калуська Прикарпатська асоціація ветеранів Афганістану і АТО».

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua