Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Заболотові працює один із найбільших ринків Прикарпаття. Відео

Новини

Щоп’ятниці у Заболотові багатолюдно. Сюди з’їжджаються люди із Коломиї, Городенки, Снятина, Косова та інших населених пунктів. Директор підприємства Сергій Лукінчук зазначив, що прийшов сюди зі своєю командою два роки тому. З того часу робить все, аби рівень обслуговування клієнтів зростав:

“Нам передали підприємство “Ринок” з боргом більше ніж 200 тисяч гривень і по заробітній платі і з кредитом у банку. За період до липня ці борги були сплачені і виручка уже складала на 200% більше ніж за піврічний період.”

Однією з проблем є павільйони організацій, які або вже не працюють, або в стадії банкрутства, каже директор:

“Там є рішення суду про те, що земельну ділянку у них забрали і передали комунальній установі, а майно зобов’язали їх забрати. Але вони його не забирають, а права забрати самим – ми не маємо, бо немає судового наказу і через це люди відповідно страждають. Тому що приходиться формувати територію торгівлі таким чином, щоб якось вийти з різних обмежень.”

Валентина Ориняк на цьому ринку вже понад два десятки років. Вона каже, що за 2 останні роки нове керівництво зробило дуже багато, як для продавців так і для покупців:

“Колись такий базар не був, а зараз плитку кладуть – роблять, що можуть.”

Керівник ринку каже, що це лише початок задуманого:

“Форму капітальних видатків ми робимо виходячи з того, де є можливість у правовому полі. Ми кируємося тим, що буде краще. До цього тут було болото.” Головне, каже Сергій Лукінчук, вона не збиткова. А порядок з часом вдасться налагогдити.

Наразі комунальне господарство працює і приносить прибуток до місцевого бюджету. З кожним місяцем керівництво планує покращувати торгівельну інфраструктуру ринку.

А яка ваша реакція?
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua