Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Заболотівській ТГ посадили дві тисячі саджанців дуба. Відео

Новини

На Прикарпатті лісівники впроваджують в життя програму президента “Зелена країна”. Долучилися до акції, вже втретє працівники Коломийського держлісгоспу. Разом із учнями Сопівського шкільного лісництва та керівництвом Заболотівської територіальної громади вони висадили понад 2 тисячі дубів у Попельниках.

Керівниця Сопівського шкільного лісництва Любов П’ятковська каже, що її діти є постійними учасниками акцій та програм, які стосуються лісу. 

Оскільки акція відбувалася на теренах Заболотівської територіальної громади, то голова громади згуртував біля себе групу активістів і також долучився до озеленення території громади.

А ще лісівники подбали про смаколики для дітлахів. Начальник відділу Коломийського держлісгоспу Ігор Скочеляс каже – це не перша така акція цьогоріч. Схожі відбувалися вже в Угорниках та Отинії. Загалом висаджено понад 5 тисяч саджанців.

А яка ваша реакція?
+1
2
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua