Онлайн TV FM радіо FM пауза

У виставковій залі картинної галереї «Коло-Ми-Я» триває благодійна виставка-аукціон. Відео

Новини

У виставковій залі картинної галереї «Коло-Ми-Я» Мистецького Центру «Світовид» триває благодійна виставка-аукціон дерев’яної скульптури Івана Вишиванюка в підтримку Збройних сил України. Її назва “до. БУТТЯ. після…”. Основа колекції – скульптури та свічники.

Іван Вишиванюк корінний коломиянин. Він вже багато років популяризує свічники-трійці. Багато їх і на виставці у “Світовиді”. Після початку війни робить ще й скульптури на військову тематику.

Автор каже, що кожна фігура має свій певний характер, і щось символізує. Згадує, як у 2014 році створив композицію “Ангели Майдану”. Війна заставила його ще більш активно працювати.

Головна мета виставки – аукціон. На ньому всі виручені кошти передадуть для потреб наших захисників Вітчизни.

Придбати вироби майстра можна не лише на аукціоні у “Світовиді”. Їх можна також купувати і через соціальні мережі. Під світлиною скульптури треба написати коментар та вказати суму, яка вже буде висвітлена у інтернеті. Вона має бути вищою за попередню на 50 гривень.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua