Онлайн TV FM радіо FM пауза

У всьому світі пройшли акції на підтримку Фалуньгун. Відео

Новини

Це хода на згадку про тих, хто загинув у КНР за віру. Рівно 23 роки тому китайська компартія почала репресувати прихильників мирної медитативної практики Фалуньгун. Ті, хто зміг виїхати з Китаю, тепер розповідають світові, що вони та їхні рідні пережили.

Такі акції проводять у всьому світі щороку 20 липня. Саме цього дня в 1999 році влада Китаю розпочала репресії. Як наслідок, десятки мільйонів людей втратили роботу, зазнали тортур, загинули у в’язницях і трудових таборах. Переслідування триває і досі. Прихильники ж Фалуньгун планують і далі інформувати про те, що відбувається в Китаї, доки репресії не закінчаться.

У Києві також виступили проти репресій у Китаї. Методи комуністичних репресій українці знають не з чуток. Українські практикувальники Фалуньгун уважають, що важливо притягти до відповідальності винних у вбивствах у КНР, щоби зло не поширювалося далі.

Фалуньгун — це система вдосконалення душі та тіла. Вона містить п’ять комплексів плавних медитативних вправ і заснована на принципах істина, доброта й терпіння. Коли в 1999 році почалися репресії, Фалуньгун займався кожен дванадцятий китаєць.

А яка ваша реакція?
+1
3
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua