Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Ворохті визначили кращу спортивну громаду України. Відео

Новини

Ворохта тарадиційно приймає змагання Всеукраїнського товариства “Колос”. Однак серед громад з населенням до 10 тисяч чоловік такий турнір відбувся вперше. До гірського селища завітало понад 250 спортсменів. За задумом організаторів всі змагання мали б проходити на свіжому повітрі, однак через негоду левова їх частка відбувалася у спортивних залах. Голова товариства Олександр Мендусь певен, що спортивний фронт теж допомагає нашим захисникам.

Тож за перемогу боролися сільські спортсмени у 7 видах спорту. Найзапекліші баталії відбувалися на футбольних та волейбольних майданчиках.Великий інтерес викликали змагання із тенісу та гирі. А от Прикарпаття зуміло здобути перемогу лише в дартсі. Керівник обласного “Колосу” зазначив, що Ворохта завжди готова приймати такі Всеукраїнські змагання.

Великою командою до Ворохти приїхали і буковинці. Турнір тривав три дні. В загальному заліку перемогла Михайлівська територіальна громада із Запорізької області. Друге місце за дніпропетровцями. Замкнули трійку призерів представники Тернопільщини. Тепер за перемогу змагатимуться ще й великі територіальні громади.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua