Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Ворохті обрали кращу спортивну громаду України. Відео

Новини

У Ворохті обрали кращу спортивну громаду України. До туристичного містечка приїхали збірні малих територіальних громад із майже 15 областей нашої держави. Виборювали першість у семи видах спорту. Прикарпаття представляли спортсмени з Лисця.

Ворохта традиційно кілька разів на рік приймає у себе змагання серед команд територіальних громад. Організатор турніру Всеукраїнське фізкультурно-спортивне товариство «Колос». На кількох спортивних майданчиках точилася боротьба.

Головний суддя турніру Сергій Єщенко зазначив, що команди дуже добре підготувалися до першості.

Запеклими були баталії у волейболі. Головний суддя цього виду змагань, суддя Національної категорії Сергій Лемещук каже, що судити двобої було важко.

З намірами перемогти приїхали на чемпіонат і спортсмени з Великобірківської громади, що на Тернопільщині. У результаті вони другі в турнірі.

Голова ВФСТ «Колос» також зазначив, що на Олімпіаді в Парижі також виступатимуть представники товариства, які колись розпочинали з таких змагань.

Перемогу і звання кращого села отримали спортсмени з Вінничини. Прикарпаття теж має призера. У футболі третє місце вибороли спортсмени з Лисця.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua