Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Великій Британії зареєстрували 200 зниклих безвісти мігрантів-дітей. Відео

Новини

Мігранти-діти у Великій Британії масово зникають із поля зору державних структур. І більшість із них — з Албанії. Про це заявив міністр імміграції країни, виступаючи перед парламентом.

За його словами, через брак місць у міграційних центрах шукачів притулку нерідко розміщують у готелях, зокрема й дітей та підлітків, які без супроводу дорослих. За словами Роберта Дженріка, наразі налічується 200 мігрантів-дітей, місцеперебування яких невідоме.

Водночас використання готелів як місце розміщення критикують. Опоненти вважають, що безпеку дітей там гарантувати неможливо.

За останні два роки кількість людей, які прибувають до Англії через Ла-Манш, подвоїлася. Тепер це одна з головних проблем, що стоїть перед керівною Консервативною партією.

У 2022 році до Великої Британії через Ла-Манш перебралося понад 45 тисяч нелегальних мігрантів. Водночас торік у грудні Верховний суд Великої Британії визнав законним урядовий план, який передбачає депортацію до Руанди шукачів притулку, які прибули незаконно.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua