Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Тисменицькій громаді запрацювала перша поліцейська станція. Відео

Новини

Простора, комфортна та сучасна поліцейська станція відтепер функціонує в місті Тисмениця. Вона перша в тутешній громаді, однак – не остання. Місцевий офіцер громади – досвідчений майор поліції Володимир Петлюк. Відтепер 24/7 опікується безпековою ситуацією в місті.

«Це – ще один крок у безпечне, надійне та комфортне майбутнє. Ми радо підтримали проєкт Національної поліції України, і тому тут зроблено все для того, щоб мешканці Тисмениці могли отримати кваліфіковану правову допомогу», – наголосила керівниця Тисменицької громади Наталія Градюк.

Поліцейська станція оснащена комп’ютерною технікою та всім необхідним для ефективної роботи правоохоронця. Під опікою офіцера громади, майора поліції Володимира Петлюка, який відтепер тут працює, мешканці міста Тисмениця. А оперативно добиратись до всіх, хто потребує його допомоги, поліцейський зможе на службовому автомобілі «Renault Duster», який прибрали для станції з нагоди відкриття.

Начальник ГУНП в Івано-Франківській області Сергій Безпалько подякував керівництву громади за співпрацю, а поліцейському офіцеру побажав гідно нести службу на ввіреній йому території.

«У нелегкий для всієї країни час, за сприяння і підтримки представників громад, нам вдається і надалі реалізовувати безпекові проєкти. Безпека – це сервісна послуга, яка повинна забезпечити максимальний порядок і комфорт у всіх громадах. Ми й надалі будемо здійснювати превентивну роботу, щоб прикарпатці відчували себе максимально комфортно», – зазначив полковник поліції Сергій Безпалько.

Наразі це перша поліцейська станція в Тисменицькій громаді. Утім невдовзі тут відкриють ще декілька безпекових осередків.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua