Онлайн TV FM радіо FM пауза

У центрі Івано-Франківська провели акцію на підтримку військових “Азовсталі”. Відео

Новини

Захисники Маріуполя вже понад 2 місяці ведуть бойові дії в повному оточенні. На заводі зараз є поранені бійці та цивільні, десятки дітей і людей з інвалідністю та похилого віку, яким необхідна евакуація.

Матері, дружини та рідні бійців, які перебувають на заводі “Азовсталь” і просто небайдужі просять Президента України, світових лідерів та ООН звільнити воїнів, які боронять місто. Долучилась до акції й мати 25-річного бійця «Азову», який зараз поранений і теж знаходиться на «Азовсталі». Жінка не може стримати сліз.

Чекає на захисника й дружина бійця Ліля. Каже, дуже хвилюється й щоразу боїться, що читає останнє повідомлення від чоловіка.

У самісінькому пеклі побував й Тарас. Він теж боєць полку Азов. У Маріуполі, неподалік Азовсталі, був поранений і втратив руку. 31 березня захиснику вдалось евакуюватись. Розповідає, те що російські окупанти роблять із Маріуполем важко й уявити. Вони знищують кожного жителя й кожну будівлю. Попри все, Тарас, після лікування, хоче повернутись у Маріуполь, щоб допомогти цивільним та побратимам звідти вибратись.

Українці закликають поширювати інформації про заблокованих людей на «Азовсталі», щоб світові лідери почули та застосували процедуру деблокування.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua