Онлайн TV FM радіо FM пауза

У скільки обійдеться цьогоріч поласувати корисними сезонними фруктами? Відео

Новини

Літо – найкращий час для відпочинку і зміцнення організму. Тим паче, що саме зараз на ринках з’явилися українські фрукти та ягоди, збагачені вітамінами. Йдемо на Франківський ринок , тут прилавки переповнені сезонними корисним смаколиками. 

Черешні, персики, абрикоси. Нині фрукти здебільшого з Буковини та Закарпаття. Окрім вітчизняних фруктів є й закордонні. Абрикоси й персики привозять з Греції, Іспанії, та Туреччини.

Цінова політика також різна. Все залежить від країни постачальника.

Знайшли ми на прилавку  й лохину. Тут вона привезена із Польщі. Нині кілограм смачної і корисної ягоди коштує 330 грн за кілограм. Можна придбати й чорницю і суницю.

Пропри те, що ціни вищі, ніж тогоріч, бажаючих поласувати сезонними фруктами чимало. Кажуть, зараз у порівнянні з початком червня, ціни на черешні і решту фруктів стали доступніші.

Продавці кажуть, ціна на фрукти буде нижчою, але не суттєво. Адже все залежить від ціни на паливо і курсу долара та євро.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua