Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Раківчику провели благодійний захід «Дари осені» в підтримку ЗСУ. Відео

«Дари осені» Новини

У Раківчику, Коломийської громади, провели благодійний захід “Дари осені” в підтримку ЗСУ. Організатори запропонували присутнім святковий концерт, виставку, ярмарок, а також лотерею від одного із меценатів заходу. А ще для всіх, хто завітав на мистецько-розважальний захід провели майстер-клас “Вдягання автентичних строїв та зав’язування хустки”.

На відкритті благодійного заходу в Раківчику його староста Петро Ключівський зазначив, що населений пункт із перших днів війни активно допомагає нашим захисникам.

Головним організатором заходу виступив центр культурних послуг Раківчика. Його керівниця каже, що і мешканці і підприємці і школа активно долучилася до організації свята.

Меценат заходу Богдан Ключівський організував лотерею, а також показав потужну техніку, яка працює на полях села. Також були представлені і дрони закуплені для наших військових.

Поки йшов святковий концерт, всі охочі змогли придбати, за донат на ЗСУ солодку випічку від місцевих господинь, солодкі смаколики, скуштувати банош приготовлений на вогні. На заході вдалося зібрати понад 25 500 гривень на підтримку ЗСУ. 

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua