Онлайн TV FM радіо FM пауза

У ПНУ відкрили навчальний центр для дітей викладачів

Новини

Розважальні та розвиваючі заняття для дітей раннього та дошкільного віку. На базі Прикарпатського національного університету відкрили центр, де діти викладачів матимуть змогу перебувати, поки їхні батьки проводять навчальні заняття.

З малечою займатимуться студенти, які працюватимуть за новітніми методиками та програмою, кажуть фахівці. В основному заняття проводитимуться в ігровому форматі, оскільки гра – це провідний вид діяльності та природний шлях розвитку дітей раннього віку.

Однією з студенток, що займатиметься з дітками є Роксолана. Дівчина розповідає, що зараз вона навчається на третьому курсі і можливість викладати в центрі є неабиякою практикою та досвідом для неї.

Головною метою такого центру було об’єднати дітлахів різної вікової категорії, розповідає ректор університету, Ігор Цепенда, тому вони і обрали методику “Містер лідер”, за якою працюватимуть фахівці.

Центр освіти і піклування про дітей раннього і дошкільного віку працюватиме до літнього періоду, поки триває освітній процес.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua