Онлайн TV FM радіо FM пауза

На Прикарпаття завітала делегація з Черкащини. Відео

Новини

На Прикарпаття завітала делегація з Черкащини. Керівники територіальних громад Черкаської області приїхали до Печеніжина, щоб перейняти досвід з розвитку сільських територій. Говорили на зустрічі і про впровадження реформ у селах, розвиток медицини, спорту та освіти в громадах.

Організатором заходу виступив голова Печеніжинської територіальної громади Ігор Довірак. Зазначив, що громади в цьому році зіштовхнулися із значним збільшенням ціни на газ, а коштів у бюджетах не передбачили. Тому учасники конференції прийняли звернення до уряду. 

На зустрічі Печеніжинська громада ділилася досвідом роздільного сортування сміття та встановленням вуличного освітлення. Коломийська громада розповіла про успіхи у медицині. П’ядиківчани розповіли про створення агрохолдингу із вирощування лохини. А от керівник Білозірської громади з Черкащини розповів, як впровадили у своїх школах харчування за методом Клопотенка. 

За результатами конференції учасники ухвалили постанову, щодо подальшого тісного розвитку співпраці між регіонами. 

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua