Онлайн TV FM радіо FM пауза

У новому ґрантовому сезоні зможуть взяти участь й села Івано-Франківської громади. Відео

Новини

В Івано-Франківську стартував новий зимовий сезон ґрантів. Цього разу, окрім місцевих ініціатив, участь у конкурсі можуть взяти й інші громади.

Цього разу, розповідає координатор конкурсу Андрій Левицький, є декілька нововведень:

«Ми підтримуємо не тільки громадські організації, благодійні фонди, а також можуть подаватись й ініціативні групи, де є двоє і більше людей, які мають хорошу ідею, що є цінною для розвитку міста або пропагує якісь альтернативні підходи у навчання або щось подібне. Вони можуть також подаватися. Фінансова підтримка у нас є у двох форматах: до 90 тис грн для громадських організацій, які мають попередній досвід проєктів. І до 20 тис грн – це організації, які подаються вперше».

Організатори розглядатимуть проєкти, що стосуються сучасного мистецтва, альтернативної освіти і міського простору. Та є ще один новий напрямок:

“Четвертий напрямок – це є екологія і сталість. Ми цього року його зробили іншим. адже було дуже багато прохань, звернень з минулого разу. Ми розуміємо, що це є важливий напрямок ґрантової програми».

Проєкти повинні бути аполітичними та некомерційними. Також не підтримуватимуть релігійні ініціативи. Фінансуватимуть переможців за двома принципами.

Подавати заявки на участь у конкурсі мешканці Івано-Франківської громади можуть до 20 грудня.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua