Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Надвірній відбувся велотур визначними місцями громади. Відео

Новини

27 вересня відзначили Всесвітній день туризму. Й відзначають його у 33 країнах світу. Україна – не виключення. Ба більше, це свято стосується не лише людей, чий стиль життя пов’язаний з подорожами. А й тих, хто бодай раз відчув себе мандрівником.

У доволі цікавий спосіб це свято відзначили у Надвірнянській громаді. Сівши на велосипеди, місцеві вирушили у подорож – тутешніми знаковими місцинами. Аби вкотре довести –  своє таки ближче.

Понад сорок кілометрів надвірнянськими принадами на ровері. У таку мандрівку вирушили тамтешні мешканці, аби відзначити Всесвітній день туризму. Серед учасників велопробігу як досвідчені роверисти, так і новачки.  Одинадцятирічний Максим Боєв таким чином вирішив перевірити власні сили.

А от вісімдесятирічний Остап Мальгівський з велосипедом на «ти». Каже з ним зручніше й скоріше. Пригадує старожил й свій перший ровер – було то у далекому 1963-му.

Неабияк тішиться такому зібранню  й очільник Надвірнянської громади. На своєму двоколісному Зіновій Андрійович вирушає разом з учасниками веломандрівки.

До велотуру приєднались не лише надвірнянці, а мешканці сіл, через які пролягав маршрут. А це Назавизів, Лісна Тарновиця, Парище, Верхній Майдан та інші.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua