Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Надвірній урочисто привітали медичних працівників. Відео

Новини

У Надвірній урочисто привітали медичних працівників. За час повномасштабного вторгнення у закладах охорони здоров’я Надвірнянщини зросла кількість пацієнтів. Люди в білих халатах, хто з гордістю давав присягу лікаря, сьогодні підтримують цивільних, військових рятуючи життя на фронті та в тилу.

Лікар-педіатр пані Оксана живе своєю роботою. Розповідає, що у час війни багато працює з дітками, які приїхали з зони бойових дій з посттравматичними стресовими розладами.

Надвірнянські медики рятують життя, як цивільним так і військовим, зазначив у вітальному слові голова Надвірнянської громади Зіновій Андрійович. За мужність і професіоналізм було нагороджено низку фахівців та окремі відділення почесними відзнаками, грамотами та подяками.

Директор медичного закладу Сергій Ємельянчук презентував символічний подарунок лікарні від надвірнянської майстрині. Виготовлена відзнака з глини привезеної з фронту. Кулі та осколки, що стали частиною декору, вибрані під час операцій надвірнянськими медиками з кінцівок поранених військових.

Сергій Ємельянчук пишається колегами, які віддано та фахово виконують свою роботу. Каже, що у лікарні панує здорова робоча атмосфера.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua