Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Надвірній презентували методи реалізації волонтерського центру «Підтримай третю штурмову»

Новини

У Надвірній презентували програми та методи реалізації волонтерського центру «Підтримай третю штурмову». Вадим Осадчий офіцер бригади, родом з Надвірнянщини після поранення займається волонтерством. Боєць розповів про створення обласних і місцевих осередків та представив одного з керівників такого центру.

Всі сили та засоби на фронт. Такої позиції дотримується боєць третьої штурмової бригади Вадим Осадчий, який завітав до Надвірної з пропозиціями. Військовослужбовець переконаний, що війну можна виграти об’єднавшись для єдиної мети – допомоги армії.

За словами військового на сьогодні в Україні створено осередки волонтерського центру «Підтримай третю штурмову». Одним із напрямків роботи є національно-патріотичне виховання населення.

Подібний осередок створено і в Івано-Франківській області. Його очолив волонтер благодійної організації «Янголи миру та добра» Володимир Попович. Чоловік зазначає, що до співпраці планує залучити владу,  територіальні громади, різного роду організації, бізнес тощо.

Вадим Осадчий після тяжкої бойової травми, отриманої на Донеччині, з травня 2023 року займається волонтерством. Зізнається, що не може просто сидіти і нічого не робити. Ворог підступний і просто так, наші землі не залишить.

Офіцер вважає, що захищати країну повинен кожен свідомий чоловік. Це обов’язок перед рідними та країною. 

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua