Онлайн TV FM радіо FM пауза

У МЗС України обговорили співпрацю з ЄС з представниками західних дипломатичних шкіл

Представники Ініціативи “Професійний Уряд”, створеної випускниками закордонних навчальних закладів, зустрілись з в.о. глави МЗС України задля обговорення перспектив співробітництва між представниками істеблішменту України та ЄС. Про це прес-служба МЗС повідомила 8 травня.

Як зазначається, на зустрічі були присутні представники Асоціації випускників Колумбійського Університету, Оксфорду, Лондонської школи економіки, Кембріджу, Європейського коледжу, Лондонської бізнес школи, а також Канадсько-Української парламентської програми та Клубу молодих демократів.

Учасники зустрічі висловили підтримку діяльності зовнішньополітичного відомства та наголосили на необхідності проведення системного реформування дипломатичної служби.

“Представники Ініціативи підтвердили свою готовність брати активну участь у формуванні якісно оновленого державного апарату. Учасники зустрічі домовилися поглиблювати взаємну співпрацю та висловили готовність впроваджувати нові програми та ініціативи, спрямовані на реформування дипломатичної служби та покращення іміджу України за кордоном”, – підкреслили у МЗС України.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua