Онлайн TV FM радіо FM пауза

У міській дитячій лікарні відкрили нове відділення реабілітації та відновного лікування

screenshot 21 3 - У міській дитячій лікарні відкрили нове відділення реабілітації та відновного лікування - rai.ua Новини

Аби дітлахи з порушенням нервової системи та опорно-рухового апарату отримували якісне та комфортне лікування в міській дитячій клінічній лікарні відкрили нове відділення реабілітації та відновного лікування.

Відділення реабілітації – це не лише звичайні кабінети для обстеження, а цілий комплекс. Тут є і плавальні басейни і спортзали, розповідають медики, адже після кількох років онлайн навчання у школярів зростають проблеми з опорно-руховим апаратом.

Таке сучасне відділення вдалося відкрити завдяки проєкту ЄС «Україна – Румунія», розповідає директорка міської клінічної лікарні, Ольга Бойчук.

Лікарі постійно підвищують свою кваліфікацію та здобувають досвід, тому і умови для лікування повинні постійно удосконалюватися, переконаний міський голова Руслан Марцінків.

Вже незабаром завезуть медичне обладнання, яке також вдалося закупити в рамках проєкту ЄС «Україна – Румунія», розповідають медики.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua