Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Матеївцях відбулася спартакіада серед сільських та селищних громад. Відео

Новини

У програмі змагань: футбол, волейбол, шахи, шахмати, гиря та теніс. До покутського села завітало майже півтора десятка команд.

Всі змагання у Матеївцях розпочинають із відвідин могили колишнього очільника громади Петра Книшука. Родина та гості кладуть квіти до пам’ятника знаному краянину. А далі відкриття змагань. 

Серед команд, які завітали на свято і Солотвино. Цьогоріч вперше їх, як очільник, привіз на змагання багаторічний депутат обласної ради, а нині голова територіальної громади Манолій Піцуряк.

На спартакіаду завітав і знаний гирьовик із Волоновахи Євген Нескреба. Він багаторазовий чемпіон світу. На змаганнях показав майстер клас для гирьовиків.

Через попередню негоду волейболісти змагалися у двох залах в Коломиї. А на майданчику із синтетичним покриттям перемогу виборювали футзалісти, у школі проходили змагання із дартсу, шахів, шашок, настільного тенісу. Заступник голови Всеукраїнського товариства “Колос” Михайло Вінтоняк каже, що такі змагання навіть у військовий час – це можливість зустріти старих добрих друзів.

До останньої хвилини тривала запекла боротьба між командами громади. В результаті переможцем стала команда Заболотівської територіальної громади, яка представлятиме Прикарпаття на Всукраїнському турнірі.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua