Онлайн TV FM радіо FM пауза

У матчі 1/8 фіналу Кубку України «Львів» здолав «Альянс» в серії післяматчевих пенальті

Новини

Головний тренер «містян» Олег Дулуб поділився враженнями від виїзного поєдинку.

28 жовтня відбувся матч 1/8 фіналу розіграшу Кубку України, в якому «Львів» узяв гору у Сумах над «Альянсом». Саме підопічні Олега Дулуба продовжать боротьбу за почесний приз. З результатами зіграних матчів та анонсами ігр наступного туру знайомтеся на сайті «Рейтинг Букмекерів».  

В основний час команди зіграли внічию – 1:1, тому доля суперників вирішувалась в серії післяматчевих пенальті. Більш влучними виявилися львів’яни. 

Наставник львівської команди прокоментував гру своїх підопічних в Сумах.

«На мою думку, гра проходила під нашим контролем. Ми забили гарний гол, мали багато моментів. Напевно, стільки моментів у нас ще не було в жодному матчі. Але ми їх не реалізували і, як це буває у футболі, пропустили через свої помилки», – поділився враженнями Олег Дулуб.

Також спеціаліст відмітив, що «Альянс» – одна з найкращих команд Першої ліги.

Своїми враженнями від поєдинку поділився і воротар переможців Олександр Ільющенков.

«Я не вважаю себе фахівцем із відбивання ударів з 11-метрової позначки, хоча, якщо підсумовувати дуелі у Першій лізі та в еліті, то перевага на моїй стороні.

Щодо поєдинку з «Альянсом», то було б несправедливо, якби поступилися, все ж таки, в основний і в додатковий час ми диктували умови. Кожен воротар має свої секрети при відображенні пенальті. Сьогодні я вирішив діяти на удар суперника. Швидше за все, мій спокій позначився на впевненості тих, хто б’є, які занервували і двічі промахнулися, а в третьому випадку я парирував удар», – розповів голкіпер «Львову».

Також гравець відзначив, що ​​радий тому, що допоміг «Львову» вдруге в клубній історії пробитися до чвертьфіналу Кубку України.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua