Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Лісному Хлібичині відбувся турнір пам’яті загиблих на війні односельців. Відео

Новини

Турнір з міні-футболу пам’яті загиблих воїнів провели у Ліснохлібичинському ліцеї. Його організатором традиційно виступає Всеукраїнське фізкультурно-спортивне товариство “Колос”. До населеного пункту приїхало 5 команд, які разом із господарями боролися за кубок.

Ліснохлібичинський ліцей від початку війний у 2014 році проводить такі турніри. На сьогоднішній день четверо мешканців населеного пункту вже загинуло на фронті. Юні футболісти кажуть, що вони на таких заходах віддають шану пам’яті нашим захисникам і дякують їм за мирне небо над головою.

Представники районної організації товариства “Колос” приїхали на змагання не з порожніми руками. Окрім кубків та медалей привезли ще й смачні карпатські чаї. А місцевий районний депутат подбав про солодоші для хлопчаків та дівчат. Заступник голови ВФСТ “Колос” Михайло Вінтоняк розповів, що тепер таких турнірів вони з колегами проводять доволі багато.

На полі точилася запекла боротьба. Перемогу виборола команда із Маеївців, другими стали юні футболісти із Торговиці. Замкнули трійку призерів господарі змагань.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua