Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Китаї в річку обвалився міст — загинули люди. Відео

Новини

У Китаї через раптову повінь обвалився автомобільний міст. Повідомляють щонайменше про дванадцятьох загиблих. Ще 31 людину вважають зниклою безвісти.

Інцидент стався у північно-західній провінції Шеньсі в міському окрузі Шанло. Перед цим десять годин поспіль ішла злива.

Ділянка мосту завдовжки коло 40 метрів на трасі Данфен – Ніншань упала в річку Цзіньцянь разом із транспортом. Це сталося в неділю близько дев’ятої вечора.

Як припускають, загалом на цій ділянці було 25 машин: 17 легкових і вісім вантажних. Водночас два автомобілі знайшли пізніше за 4 кілометри від місця події — їх забрала течія. Людей у ​​них не знайшли.

Поки що відомо про одного, хто вижив. Чоловік вибрався з авто, що впало у воду, і вхопився за камінь. Потім його витягли місцеві жителі.

До великих повеней на північному заході та південному заході Китаю призвели зливи. За даними державних ЗМІ КНР, у них загинуло принаймні 20 осіб, зокрема в провінції Сичуань. Однак реальна кількість може бути більшою. У Сичуані затопило село з десятками будинків.

А яка ваша реакція?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua