Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Косові провели виставку-продаж в пам’ять загиблого студента. Відео

Новини

У Косівському інституті прикладного мистецтва Львівської національної академії провели виставку-продаж. Присвячена вона пам’яті студента навчального закладу Валентина Слюсарчука, що загинув на фронті. На реалізацію виставлено близько двох десятків робіт студентів та викладачів вишу.

Роботи з металу виставили на продаж у Косівському інституті прикладного мистецтва Львівської національної Академії. Так вчителі і студенти вшановують пам’ять загиблого на війні студента Валентина Слюсарчука.

«На виставці будуть представлені роботи наших студентів та викладачів, певна частина буде виставлятись на продаж. Якщо вся кількість робіт не продасться , то тоді вони будуть розігруватись на аукціоні»,- розповів Олексій Поляк, студент Косівського інституту.

Іван Мельничук – товариш загиблого Героя. Вони починали ще із художнього училища, а потім був інститут. Хлопець стверджує, що Валентин Слюсарчук був неабиякою відважною людиною.

«Він один з перших моїх колег, друзів, хто проявив честь і хотів долучитися до захисту держави. Ще змалку в нього була прихильність до військової тематики»,- згадує друг полеглого.

Валентин Слюсарчук пішов на фронт, як член Всеукраїнської організації «Тризуб» імені Степана Бандери. Тому тризубівці активно долучилися до організації виставки.

«Ця виставка була влаштована в честь нашого побратима, щоб вшанувати його памʼять, щоб про нього не забували. А також як благодійна акція по збору коштів для забезпечення наших бійців та облагородження його могили»,- сказав друг «Сява», член ВО «Тризуб» імені Степана Бандери.

На виставці вдалося зібрати майже 18 тисяч гривень. А те, що не продали виставлять на інтернет-аукціон.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua