Онлайн TV FM радіо FM пауза

На Косівщині обговорили розвиток Космацької ТГ. Відео

Новини

На Косівщині відбулася конференція «Співробітництво та місцевий розвиток територіальних громад Прикарпаття». Учасники конференції обговорили та проаналізували перспективи розвитку громади: ефективні інструменти та механізми. Також відбулося спільне засідання постійної комісії обласної ради з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, міжрегіонального та міжнародного співробітництва і «Агенції розвитку ТГ Прикарпаття».

Серед гостей конференції і консул Генерального консульства Республіки Польщі. Він вважає, що Україна гідно йде до завершення реформи. З його слів, наша держава потратила на це значно менше часу, ніж його країна.

Господарем конференції був депутат Івано-Франківської обласної ради Дмитро Дзвінчук. Він певен, що такі заходи обов’язково потрібно проводити, і в першу чергу для громад, які зовсім недавно об’єдналися.

Задоволений проведенням такого заходу і голова Космацької громади. Він зазначив, що йому є що показати колегам, але хотів би і від них отримати поради та обмінятися досвідом.

Захід тривав два дні. Фахівці працювали у секціях та відвідували заклади і установи Космацької громади. Пообіцяли що зустрінуться восени, вже в іншій територіальній громаді.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua